angajati-stat-vs-privat-465x215Numărul maxim de locuri de muncă pentru aparatul propriu al Ministerului Fondurilor Europene (MFE) ar putea creşte cu 344, la 1.275, conform unui proiect de Hotărâre privind organizarea şi funcţionarea MFE, publicat pe site-ul instituţiei.

Numărul maxim de posturi pentru aparatul propriu al Ministerului Fondurilor Europene şi al unităţilor subordonate va fi de 1.275, exclusiv demnitarii şi cabinetul ministrului (13 posturi), având în vedere preluarea a 344 de posturi aferente celor opt organisme intermediare regionale pentru Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane şi pentru Programul Operaţional Capital Uman de la Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, se arată în nota de fundamentare care însoţeşte proiectul de Hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 43/2013 privind organizarea şi funcţionarea MFE

Documentul vorbeşte despre înfiinţarea mai multor direcţii şi servicii ale ministerului. Astfel, în vederea coordonării şi impulsionării procesului de pregătire şi urmărire a implementării proiectelor dezvoltate pentru domenii strategice de activitate şi finanţate din fonduri structurale, Direcţia de Pregătire şi Urmărire Proiecte Strategice va asigura suport structurilor de specialitate din minister pentru realizarea în termenii şi la termenele prevăzuţi/prevăzute a proiectelor de importanţă strategică, va sprijini activitatea de pregătire a unor astfel de proiecte, va colabora cu toate autorităţile de management, alte instituţii sau autorităţi publice implicate pentru soluţionarea rapidă a eventualelor blocaje sau probleme ce pot apărea în procesul de pregătire şi implementare a proiectelor de importanţă strategică.

Citește continuarea pe capital.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina Europeană și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top