Guvernul britanic a declarat că este hotărât să evite întoarcerea la bariere fizice pe graniţa dintre Irlanda de Nord şi Republica Irlandeză, după ce va părăsi Uniunea Europeană. În cele mai recente dintre propunerile făcute pentru stabilirea noii sale poziţii, negociatorii britanici au afirmat că orice întoarcere la posturile vamale de control ar fi complet inacceptabilă.

În altă ordine de idei, campania pro-Brexit condusă de Nigel Farage, fostul lider al formaţiunii eurosceptice britanie UKIP, va fi adaptată într-un serial de televiziune care va fi produs de un studio important din Hollywood, cu un buget de peste 77,8 de milioane de dolari. Serialul, care va avea şase episoade, se va baza pe cartea ”The Bad Boys of Brexit”, scrisă de Arron Banks, unul dintre cei mai vehemenţi susţinători ai ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Potrivit The Telegraph, serialul va povesti cum a ajuns Gerry Gunster să consilieze campania ”Leave.EU”, dar şi cum Nigel Farage, fost lider al UKIP (UK Independence Party), şi Arron Banks l-au sprijinit Donald Trump în timpul alegerilor prezidenţiale din SUA, aceştia numărându-se printre primele persoane care au fost fotografiate cu acesta după ce a câştigat cursa pentru Casa Albă.

Acest articol este proprietatea Pagina Europeană și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top