gethumb.details.phpAutorităţile elveţiene au depistat un imigrant eritreean în timp ce încerca să ajungă ilegal cu trenul spre Marea Britanie ascuns într-o valiză.

Imigrantul, care are în jur de 20 de ani şi înălţimea de 1,82 m, a fost găsit într-o valiză. Pasagerii trenului au alertat autorităţile elveţiene după ce atenţia le-a fost atrasă de zgomotele produse de omul din interiorul geamantanului.

Potrivit declaraţiilor, valiza a fost urcată în tren din oraşul Milano, fiind însoţită de un alt imigrant. Cei doi cetăţeni eritreeni nu aveau asupra lor nici un de act de identitate. După 45 de minute de la urcarea în tren, tânărul eritreean nu a mai putut suporta să stea înghesuit în valiză şi a început să facă zgomote.

Autorităţile elveţiene au declarat că deţineau deja informaţii în privinţa traversării frauduloase a celor doi imigranţi şi intenţionau oprirea trenului, chiar şi în situaţia în care pasagerii nu ar fi alertat poliţia de frontieră, potrivit Mediafax.

Acest articol este proprietatea Pagina Europeană și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top