vadim.f8w47ox3nt

Corneliu Vadim Tudor. Preşedintele Partidului România Mare, fost europarlamentar, fost senator, dar şi singurul român care a încercat să ajungă de cinci ori consecutiv în fotoliul de la Cotroceni. Rămas fără nicio funcţie publică, după mai bine de 20 de ani, “Tribunul”, acum în vârstă de 65 de ani, a rămas doar cu cele două publicaţii pe care le patronează, “România Mare” şi “Tricolorul”, în care semnează zilnic. Cândva ”frate de cruce” cu Vadim Tudor, Codrin Ștefănescu a devenit unul din cei mai mari dușmani ai acestuia. Fostul vicepreședinte al PRM, care a părăsit partidul după o ceartă monstruoasă cu ”Tribunul” a pornit ofensiva împotriva acestuia. Codrin Ștefănescu i-a deschis acestuia trei dosare de executare silită, pentru suma de 25.100 de lei. Aceasta reprezintă daunele morale și cheltuielile de judecată acordate lui Codrin Ștefănescu printr-o hotărâre judecătorească emisă în urma unui proces de imagine. “Tribunul” a scris despre acest lucru și în ziarele sale. “Dragă Adrian Năstase, pupilul tău, care stătea de planton la poarta puşcăriei – Codrin Ştefănescu – şi-a pus în minte să o evacueze din casă pe fiica mea mai mare, căreia, acum cca. 10 ani, i-am donat locuinţa în care stau. De ce? Eu am pierdut un proces de calomnie, prin lipsă de apărare (n-am fost informat). Carevasăzică, în România, unde tu ai fost prim-ministru, pentru dreptul la liberă exprimare eşti azvîrlit în stradă, cu familie cu tot, din casa unde locuieşti! Unde, în lumea civilizată, se mai petrece o asemenea barbarie? Ce profesor de drept eşti tu? Dar, în definitiv, ce-ţi pasă ţie: tu ai mai multe case, iar eu, fostul tău coleg de liceu, trebuie să dorm în gară. Sau, cine ştie, poate că, din admiraţie faţă de tine, Codrin Ştefănescu vrea să-ţi doneze, ţie, casa unde stau eu, pe care o cîştigă prin efectul legii demenţiale a alcoolicei Monica Macovei?! Nici n-ai habar cît pierde PSD-ul din pricina unor asemenea abuzuri sub-umane! Nu v-a bătut Dumnezeu destul? Opriţi-vă, nebunilor! Şi aşa sînteţi cu un picior în groapă! Încă nu-i prea tîrziu să-l convingi pe băiatul ăsta (pe care eu l-am făcut deputat, nu tu!) să facă cerere de renunţare la executarea silită”, a notat Vadim.

Citește și: 

“Domle director…”. Scrisoare savuroasă a fostului europarlamentar Gigi Becali

Rămas fără căldură la partid, Vadim dă vina tot pe Diaspora

Un fost euroales jignește iar Diaspora: “Exilul beleşte prazul…”

„Bălosul”. Reacția „căpșunarilor” la pamfletul lui Vadim

“Un alt fenomen: aţi încercat să cereţi cuiva – chiar şi unui prieten, chiar şi unei rude – o sumă de bani împrumut? Indiferent cît de mică şi cu ce garanţii! Omului îi cade faţa brusc. Devine pămîntiu. Dacă e în toane rele, te şi repede de-ţi merg fulgii. Tu ştii bine că el are bani gîrlă. Dar nu mai vorbeşte omul, ci bestia din el. Cum adică? Să nu-şi mai facă vacanţele în locuri exotice? Să nu mai aibă el dobîndă la cecuri? Să-şi dea o gaură la aură? Prin 1974, scriitorul Aurel Dragoş Munteanu îmi spunea, în redacţia revistei „Magazin”, că Marin Preda se lamenta astfel: „Monşer, anul acesta am cîştigat 1.200.000 de lei, de la editură şi din cărţile tipărite. Mă tem că n-o să am cu să-mi cresc copiii şi vom muri de foame”. Eu, ca ziarist, aveam o leafă de 1.800 de lei pe lună. Iar Marin Preda se dădea de ceasul morţii că nu poate supravieţui cu 1.200.000 de lei pe an, adică 100.000 de lei pe lună! Aşadar, nu le cereţi primitivilor bani împrumut. Riscaţi să daţi nas în nas cu Mizeria Umană. Îţi taie orice poftă de viaţă. Altă categorie e cea a hahalerelor: promit, cum să nu, dar te duc cu vorba şi apoi dispar. Evitaţi-i şi pe nenorociţii ăştia. Ei nu sînt oameni, sînt fiare”, a mai scris “Tribunul”.

Citeşte şi: 

Săftoiu, atacată de un alt personaj din carte: „Coana Safta Pufuleţ”

Analiză “Deutsche Welle”: “Ponta a fost sau n-a fost agent acoperit?”

Depardieu, la Cannes: “Îl iubesc pe Putin. Îmi place să merg în URSS!”

Orbán, show la Strasbourg: “Doar n-a făcut Dumnezeu regulile UE!”

Un deputat acuză: „UE încurajează defilările în chiloţi!”

Acest articol este proprietatea Pagina Europeană și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Articole similare

4 Responses to Nu e glumă: Fostul euroales Vadim riscă să ajungă în stradă!

  1. julien spune:

    daca justitia din romania se screme putin i se poate oferi un adapost la jilava.

  2. costel spune:

    Baieti buni amindoi,Stefanescu si Vadim!!Se merita unul pe altul!!Dar pentru ca o scuipa pe executoarea judecatoreasca, cind il judeca pe Vadim??Ca daca-l condamna cu executare,o perioada nu mai are nevoie de casa!!Sta pe banii nostri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top