pasta de dinti

Pasta de dinţi ecologică românească a fost cea mai de succes invenţie, dintre cele 400 prezentate de 15 ţări la Salonul de Inventică de la Varşovia. Are toate şansele să dea lovitura pe piaţa de profil, după ce a câştigat şi primul loc şi la Salonul de la Sevastopol.

Pasta de dinţi ecologică va fi prezentată în Croaţia, Republica Moldova şi Taiwan, potrivit stiri.tvr.

Reţeta bazată pe produse naturale este realizată din mentă, busuioc, levanţică, scorţişoară şi coajă albă de ou, orez şi spirulină.

La Varşovia, inventatorii români au primit alte două medalii de argint şi bronz. Delegaţia ţării noastre a fost onorată şi cu medalia Marie Curie pentru invenţii în domeniul chimiei.

România a fost reprezentată la salonul din Varşovia de inventatori de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” şi Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi.

Acest articol este proprietatea Pagina Europeană și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Articole similare

3 Responses to Aur la Salonul de Inventică pentru pasta de dinți ecologică românească. Din ce este făcută

  1. calin spune:

    unde putem gasi aceasta Pasta de dinţi ecologică românească ??

    ms

  2. […] „Alexandru Ioan Cuza” şi Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi. precizează portalul  paginaeuropeană.ro. Articol vizitat de 0 […]

  3. […] invenții din 15 ţări, a fost pasta de dinți ecologică românească, a consemnat publicația pagianeuropeana.ro. Această invenție are toate şansele să dea lovitura pe piaţa de profil, după ce a câştigat […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top