Cabinetul Tudose preia 16 dintre miniştrii Guvernului Grindeanu, responsabili pentru mai mult de jumătate din nerealizările guvernamentale şi pentru mai mult de două treimi din măsurile îndeplinite parţial, conform Raportului Vâlcov.

Aceiaşi miniştri au mai mult de jumătate din cele 50 de realizări ale primelor şase luni de guvernare, în condiţiile în care totalul măsurilor care trebuiau implementate era de 393. Premierul Mihai Tudose are 0 realizări, 2 măsuri îndeplinite parţial şi 17 neîndeplinite. Situaţia atipică chiar şi pentru realităţile cotidiene ale scenei politice autohtone a fost comentată şi de europarlamentarul Daniel Buda, unul dintre cei mai activi reprezentanţi ai României la Bruxelles şi Strasbourg. „Lista de miniștri ai lui Dragnea este doar o continuare a minciunii, a demagogiei și a incompetenței PSD în a guverna România! Din nou, Clujul este tras pe linie moartă de PSD, județul fiind nereprezentat în noul Guvern! Liviu Dragnea, în nimicnicia lui, continuă să sfideze până la capăt România și românii în special prin promovarea, din nou, a unor miniștri care și-au dovedit deja incompetența în Guvernul Grindeanu. Este absurd ca persoane care timp de mai bine de 6 luni au pus piedici dezvoltării României și, mai mult, au fost evaluați negativ în cadrul PSD să fie acum reconfirmați pe funcții ca și când ce au făcut, au făcut bine. Lipsa acreditării Autorităților de Management pentru absorbția fondurilor europene precum și numeroasele proiecte pe fonduri europene blocate sau efectiv pierdute, lipsa investițiilor care să genereze locuri de muncă în special în sectorul infrastructurii rutiere, problemele multiple din zona agriculturii pe care zilnic le sesizez, lipsa construirii Spitalelor Regionale, îndepărtarea investitorilor străini prin lipsa programelor economice atractive, reprezintă doar câteva dintre eșecurile Guvernării PSD din ultimele 6 luni. Liviu Dragnea ne lovește peste ochi ori de câte ori are ocazia cu programul său de guvernare, care s-a dovedit a fi nefezabil și, pe care, în mod cert, nici măcar el însuși nu ar fi în stare să îl pună în aplicare. Când alte state, chiar și cele din jurul nostru, se dezvoltă vertiginos, noi asistăm nu doar la stagnarea României ci chiar la regresul ei. Și asta din cauza unui om iresponsabil și a unui partid pe măsură, care folosesc votul cetățenilor ca și trambulină pentru satisfacerea intereselor personale și de grup. Lui Liviu Dragnea nu îi mai plac nici clujenii, înțelegând ca în ultimele două Guverne să nu se regăsească în prima linie niciun reprezentant al județului Cluj. Rușinos!“, a comentat Daniel Buda, preşedintele Partidului Naţional Liberal Cluj.

Acest articol este proprietatea Pagina Europeană și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top