bride4Thea este prima mireasă-copil din Norvegia. Fata va merge în faţa altarului pe 11 octombrie, unde îşi va întâlni pentru prima dată soţul în vârstă de 37 de ani.

Fiind prima nuntă oficială din Norvegia dintre un copil şi un om matur, oamenii au fost ultragiaţi. De fapt, totul este parte a unei campanii pentru a-i face pe oameni să se opună căsătoriilor aranjate şi pentru a se implica mai mult în salvarea copiilor.

„Bună! Numele meu este Thea şi am 12 ani. Mă voi căsători într-o lună“ – aşa se prezintă fetiţa de 12 ani.

Folosindu-se de blogul său, ea va relata povestea ei şi va descrie cum crede ea că va decurge mariajul. Blogul nunţii Theei a devenit cel mai citit din Norvegia în decursul unei singure zile. A provocat imediat reacţii puternice, oamenii contactând poliţia şi asistenţa socială pentru a opri nunta, anunţă „BoredPanda“.

bride2

 

Mii de oameni au ajuns să dezbată subiectul acesta pe reţelele sociale. Scopul este ca populaţia să se opună şi să ia imediat atitudine pentru a opri nunta înainte ca Thea să se căsătorească, pe 11 octombrie, cu Geir. Această dată este aceeaşi cu Ziua Internaţională a fetelor, stabilită de Organizaţia Naţiunilor Unite.

Pentru a participa, digital, la această nuntă, şi pentru a susţine campania Theei, vă puteţi arăta susţinerea prin site-ul campaniei stoppbryllupet.no, sau printr-un share pe Facebook sau Twitter a noutăţilor publicate în ziua nunţii.

Cite;te continuarea pe adevarul.ro

Acest articol este proprietatea Pagina Europeană și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top